WCS Umeå

West Coast Swing Umeå startades 2011 av Anton Persson, Nina Norgren, Linda Nilsson & Camilla Hällström.
De blev fast för denna dans under första eventet som anordnades i Sverige. Alla har mångårig erfarenhet inom dans; Bugg, Foxtrot, Lindy Hop, Salsa och Line Dance, Nina är dessutom certificerad WCS instruktör och har tränat för en av Europas främsta WCS dansare.

Genom att hålla vecko- och helgkurser, workshops samt socialkvällar hoppas vi kunna nå ut till så många som möjligt och få fler människor att upptäcka samt sprida denna roliga dans.

Vi åker regelbundet på event både inom Sverige och utomlands för att få inspiration och utveckla våra kurser.

Styrelsen West Coast Swing Umeå 2024

Ordförande
Christopher Blöcker (chair of the board, dj-coordination)

Ledamöter
Emelie Fredriksson (vice-chair of the board, courses)
Emil Zackrisson (treasury, payments)
Thomas Nyström (website, tech)
Jens Wallström

Suppleanter
Johanna Nilsson (socials)
Amanda Kajava

Revisor
Berith Lundqvist

Hantering av personuppgifter
Med anledninga av den nya GDPR lagen har vi uppdaterat och förtydligat hur vi hanterar personuppgifter.

Genom att registrera dig för medlemsskap eller kurser hos oss går du med på att West Coast Swing Umeå sparar ditt namn och epostadress i våra registreringssystem. Vi sparar även eventuell extra information du fyller i när du registrerar dig. Om du har eventuella matallergier och uppger detta när du registrerar dig för till exempel ett event, kommer vi att radera den här informationen när eventet är slut. Det här gör vi då denna information räknas som känslig och inte ska sparas längre än nödvändig. All övrig information du uppgett vid registreringar sparas tills vidare i vårt registreringssystem, dock längst tills föreningen upplöses. För att få veta vilken information vi sparar kan du logga in på Yggdrasil, vi sparar ingen annan information än det som står där. Skulle du vilja att vi raderar alla dina uppgifter och registreringar, kontakta oss så tar vi bort det.West Coast Swing Umeå säljer/distribuerar inte vidare din data i någon form till tredje part. Det enda undantaget är matallergier som vi delar med den aktuella matleverantören, dock anonymiserat.

WCS Umeås Stadgar